Word Vriend van De Wieger

Een museum kan niet zonder vrienden!

Museum De Wieger kan meer doen met de steun van de Vrienden van De Wieger. In deze lenteperiode, voor de start van het nieuwe museumseizoen, wil het museum het aantal Vrienden van De Wieger graag uitbreiden. We gaan op zoek naar mensen die De Wieger een warm hart toedragen.

Met een jaarlijkse bijdrage van minimaal 50 euro zijn Vrienden van De Wieger betrokken bij het museum. De Vrienden steunen het museum met de uitbreiding en het onderhoud van de collectie, maar ook met de realisatie van tentoonstellingen en restauratiewerk. Dankzij de Vrienden hebben we ook de mogelijkheid om het monumentale gebouw op te laten knappen.

De voordelen van Vriend zijn betreffen onder meer gratis museumbezoek met introducé, het bijwonen van openingen tentoonstellingen en korting bij cursussen, workshops, kunstexcursies en activiteiten van De Wieger.

Draagt u De Wieger een warm hart toe? Dan hopen we ook u tot onze vriendenkring te mogen rekenen! Word vriend van De Wieger via dewieger.nl/vriend-worden en ontdek meteen welke voordelen dat voor u oplevert! De Stichting Vrienden van De Wieger heeft een culturele ANBI-status.

Foto's: Excursie Vrienden van De Wieger naar Beeldengalerij Het Depot in Wageningen en het Airborne Museum Oosterbeek op 23 maart 2023.

Nieuwsbrief ontvangen?

Update form

Contactgegevens

De Wieger
Oude Liesselseweg 29
5751 WN Deurne
0493 32 29 30
info@dewieger.nl

Openingstijden

Open
Dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tweede Kerstdag, Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Hemelvaartsdag.
Gesloten
Maandag.
Nieuwjaarsdag, Carnavalszondag- en dinsdag, Koningsdag, 24 december, Eerste Kerstdag, Oudjaarsdag.
Copyright © 2024 De Wieger
Met ❤ gemaakt door Loeihard!