Huisregels

Wij willen iedereen graag laten kennismaken met onze mooie collectie en het bijzonder verhaal van Hendrik Wiegersma. Wij willen het museumbezoek voor iedereen veilig en plezierig laten verlopen, daarom zijn er een aantal huisregels.

GARDEROBE EN KLUISJES

In het museum is een garderobe aanwezig waar je je jas, tas en paraplu kunt achterlaten. Tassen kleiner dan een A4’tje mag je meenemen in het museum, grotere tassen of rugzakken kun je in een kluisje doen, deze zijn te vinden bij de garderobe.

TOEGANKELIJKHEID

Kinderwagens en buggy’s zijn toegestaan in het museum, evenals rollators, rolstoelen en andere hulpmiddelen voor mindervaliden. Er is een lift aanwezig om de eerste verdieping te bezoeken.

GEVONDEN VOORWERPEN

Ben je iets kwijtgeraakt in het museum? Neem dan vooral contact met ons op via info@dewieger.nl of 0493-322930.

FOTOGRAFEREN EN FILMEN

Wij vinden het geen enkel probleem als je foto’s wilt maken tijdens je museumbezoek. Een flits gebruiken hebben we liever niet, omdat dit schadelijk is voor de kunstwerken.

We stellen het enorm op prijs als je je foto’s met ons wilt delen via Social Media. Wij zijn actief op Instagram, Facebook en LinkedIn.

Wil je filmen of fotograferen voor professioneel of commercieel gebruik, neem contact met ons op via info@dewieger.nl of bel naar 0493322930.

TELEFONEREN

In de zalen hangen QR-codes, deze codes zijn te scannen met je telefoon. Via deze codes kun je meer te weten komen over het museum. Houd bij het gebruik van je telefoon rekening met andere bezoekers.  

ETEN EN DRINKEN

Je bent tijdens je museumbezoek van harte welkom om een drankje te drinken in onze museumtuin of in het Atelier. Onze bar is te vinden in het Grote Atelier. Het is niet toegestaan om eten en drinken mee te nemen naar de zaal of in de tentoonstellingsruimtes.

ROKEN

In het museum mag niet gerookt worden.

HUISDIEREN

Huisdieren zijn niet toegestaan in het museum. Een hulphond mag wel mee naar binnen.

Nieuwsbrief ontvangen?

Update form

Contactgegevens

De Wieger
Oude Liesselseweg 29
5751 WN Deurne
0493 32 29 30
info@dewieger.nl

Openingstijden

Open
Dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tweede Kerstdag, Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Hemelvaartsdag.
Gesloten
Maandag.
Nieuwjaarsdag, Carnavalszondag- en dinsdag, Koningsdag, 24 december, Eerste Kerstdag, Oudjaarsdag.
Copyright © 2024 De Wieger
Met ❤ gemaakt door Loeihard!