Vrouw centraal in film en museum

Nacht van het Witte Doek sluit aan bij thema Vrouwenpalet

Het Openlucht Filmfestival Nacht van het Witte Doek op en rond de Markt in Deurne sluit dit jaar met een aantal films aan bij het thema van de tentoonstelling Vrouwenpalet in De Wieger. In een viertal films is ‘Vrouw’ als uitgangspunt gekozen voor de filmprogrammering bij De Wieger. Bovendien zijn de winnaars van het Gouden Kalf (beste regie 2021) een avond te gast.

Thema Vrouw
Van 9 juli tot 21 november staat in De Wieger de tentoonstelling “Vrouwenpalet, haar kunst, haar verhaal, 1900-1950” centraal. In samenwerking met De Wieger heeft Nacht van het Witte Doek het thema Vrouw als uitgangspunt gekozen voor de filmprogrammering bij De Wieger. Denk aan films als Ballad of a white cow, Kom hier dat ik u kus, 10 songs for charity en Mother of beauty. En natuurlijk de komst van de winnaars Gouden Kalf beste regie 2021 op de zaterdagavond. Gedurende het festivalweekend nodigt het museum festivalbezoekers uit om ook de tentoonstelling te bezoeken.

Alle films worden vertoond in De Wieger, Oude Liesselseweg 29 in Deurne. Toegang is gratis. Reserveren is niet nodig. Kijk voor meer info op dewieger.nl/activiteiten/ of nachtvanhetwittedoek.nl.

Nieuwsbrief ontvangen?

Update form

Contactgegevens

De Wieger
Oude Liesselseweg 29
5751 WN Deurne
0493 32 29 30
info@dewieger.nl

Openingstijden

Open
Dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tweede Kerstdag, Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Hemelvaartsdag.
Gesloten
Maandag.
Nieuwjaarsdag, Carnavalszondag- en dinsdag, Koningsdag, 24 december, Eerste Kerstdag, Oudjaarsdag.
Copyright © 2024 De Wieger
Met ❤ gemaakt door Loeihard!