Tuinpadfestival bij De Wieger

Nadat het festival twee jaar door corona geen doorgang gevonden heeft, is de museumtuin de eerste zondag van de zomervakantie weer de plek voor een gezellige start van de zomer.  

Programma

Het festival start om 13 uur met een optreden van Makandra Wereldmuziekkoor Deurne. Om 13.30 uur is er een optreden van Harry van Lunenburg en René Ziedses des Plantes en de middag wordt afgesloten met een optreden van de bekende Franse zanger Philippe Elan.

Makandra Wereldmuziekkoor Deurne is een gemengd koor en zingt a capella meerstemmige wereldmuziek of zang met begeleiding van instrumenten. Makandra heeft zich vanaf de oprichting ontwikkeld tot een vaste muzikale waarde binnen Deurne. Hieraan hebben in het bijzonder drie dirigenten een belangrijke bijdrage geleverd waaronder: Jonneke Reeser, Carolien van der Hulst en Celinda Scheepers, de huidige artistiek leider van het koor. De invloed van elk afzonderlijk heeft geresulteerd in een fraai en gevarieerd repertoire. Makandra bestaat uit een zo’n veertig leden, die met veel plezier samen zingen.

Optreden van Harry van Lunenburg en René Ziedses des Plantes. Zij spelen folk, bluegrass en fingerpicking.

Philippe Elan werd geboren in Gascogne, zuidwest Frankrijk in 1960 en is vanaf 1986 in Nederland komen wonen. In dat jaar maakt hij een vliegende start door het chanson concours van de Alliance Française te winnen. Sindsdien is hij een veel geziene vertolker van het Franse chanson, waarmee hij jaar na jaar in de theaters is te zien met soloprogramma’s samen met arrangeur, producer en vaste begeleider Reyer Zwart. Philippe is vaak te gast in radio- en tv- programma’s waar hij pleitbezorger is van het Franse lied. In de loop van de jaren heeft Philippe 13 albums en 2 DVD’s uitgebracht.

Zondag 24 juli 2022 van 13 tot 17 uur. Entree is gratis. Informatie op www.dewieger.nl.

Bijschrift bij de afbeeldingen:

-Makandra Wereldmuziekkoor Deurne

Nieuwsbrief ontvangen?

Update form

Contactgegevens

De Wieger
Oude Liesselseweg 29
5751 WN Deurne
0493 32 29 30
info@dewieger.nl

Openingstijden

Open
Dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tweede Kerstdag, Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Hemelvaartsdag.
Gesloten
Maandag.
Nieuwjaarsdag, Carnavalszondag- en dinsdag, Koningsdag, 24 december, Eerste Kerstdag, Oudjaarsdag.
Copyright © 2024 De Wieger
Met ❤ gemaakt door Loeihard!