Mini-expositie Droomland

Te zien van 10 juli 2022 tot 2 oktober 2022

Wie weleens koffie drinkt bij Gastvrij en Zo in het Cultuurcentrum Deurne, kent misschien al een paar van de spelers kent van de voorstelling Droomland. Want de cliënten van ORO die daar werken voeren een eigen theatershow op die zondag 9 oktober is te zien in het Cultuurcentrum.

Ze zijn al maanden druk bezig met het oefenen van de voorstelling en kunnen niet wachten om in de spotlight te staan. Heel veel willen ze nog niet verklappen over Droomland. De enige tip van de sluier die wordt opgelicht is: ‘niemand, niemand weet…’ “De rest zien jullie tijdens de voorstelling. Het zal een spetterende voorstelling worden! Zijn jullie nieuwsgierig geworden, dan verwelkomen wij jullie graag”, zeggen de spelers.

Van de try-out en de eerste voorstelling die op 3 juli plaatsvond, zijn foto’s gemaakt door Fotoclub Optika en een film door Videoclub Deurne die tentoongesteld worden in De Wieger. Ook krijgen bezoekers aan de tentoonstelling een kijkje achter de schermen en kunnen zij een paar van de prachtige outfits bekijken die de acteurs dragen. Kom naar De Wieger en waan je even in Droomland…

Nieuwsbrief ontvangen?

Update form

Contactgegevens

De Wieger
Oude Liesselseweg 29
5751 WN Deurne
0493 32 29 30
info@dewieger.nl

Openingstijden

Open
Dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tweede Kerstdag, Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Hemelvaartsdag.
Gesloten
Maandag.
Nieuwjaarsdag, Carnavalszondag- en dinsdag, Koningsdag, 24 december, Eerste Kerstdag, Oudjaarsdag.
Copyright © 2024 De Wieger
Met ❤ gemaakt door Loeihard!