Tekenlessen weer van start

Schrijf je in voor tekenles in De Wieger!

De nieuwe tekenlessen in De Wieger staan online! In februari gaan wij weer beginnen met tekenen! Kom jij gezellig meedoen? De tekendocenten Imke, Pim en Hilde staan te popelen om je te leren tekenen! Er zijn drie verschillende cursussen.

Basiscursus

Heb je nog nooit eerder meegedaan met de tekenlessen? Dan is de basiscursus perfect voor jou! Deze is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Het zijn 10 lessen op woensdagmiddag of vrijdagmiddag.

Vervolgcursus

Heb je de basiscursus al gevolgd? Dan kun je meedoen aan de vervolgcursus op woensdagmiddag. Deze is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar die de basiscursus al hebben gevolgd. Ook deze cursus omvat 10 lessen.

Striptekenen

Wil jij leren hoe je je eigen stripverhaal kunt tekenen?! Dan heeft De Wieger iets leuks voor jou, namelijk de nieuwe tekencursus striptekenen. Je leert van alles, van het tekenen van mensen, dieren en achtergronden tot aan het vertellen van een verhaal. Je gaat goed nadenken over wat je wilt vertellen en hoe je dat het beste kunt tekenen. Deze cursus van 10 lessen op vrijdagmiddag is voor kinderen van 10 t/m 15 jaar

Wil jij graag tekenles volgen in De Wieger, kies dan de cursus die bij je past. Ga naar educatie op dewieger.nl en schrijf je in voor de cursus. Wacht niet te lang met inschrijven, want vol=vol.

Nieuwsbrief ontvangen?

Update form

Contactgegevens

De Wieger
Oude Liesselseweg 29
5751 WN Deurne
0493 32 29 30
info@dewieger.nl

Openingstijden

Open
Dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tweede Kerstdag, Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Hemelvaartsdag.
Gesloten
Maandag.
Nieuwjaarsdag, Carnavalszondag- en dinsdag, Koningsdag, 24 december, Eerste Kerstdag, Oudjaarsdag.
Copyright © 2024 De Wieger
Met ❤ gemaakt door Loeihard!