TEKENLESSEN WEER VAN START IN NAJAAR 2024

Schrijf je in voor tekenles!

De tekenlessen in De Wieger zijn terug! Vanaf woensdag 2 en vrijdag 4 oktober 2024 opent het Kinderatelier opnieuw haar deuren, met maar liefst drie verschillende cursussen: de Basis- en Vervolgcursus en onze spiksplinternieuwe cursus: de Tekensafari!

BASISCURSUS TEKENEN

In de basiscursus leren we kinderen de belangrijkste zaken van tekenen. De focus ligt op het ontwikkelen van goed leren kijken. Van tekenen in het museum tot het creëren van fantasiedieren, de cursus biedt een gevarieerde reeks opdrachten. Daarnaast leer je verschillende tekenmaterialen kennen en er wordt uitgelegd hoe je deze kunt gebruiken.

VERVOLGCURSUS TEKENEN

Voor iedereen die de basiscursus al heeft voltooid, wacht de vervolgcursus. Hier worden opdrachten uitdagender, wordt er gewerkt met nieuwe materialen en wordt de tekenvaardigheid naar een hoger niveau getild.

TEKENSAFARI

In onze nieuwe cursus ga je op tekensafari in het museum! Speur erop los, ontdek de mooiste details, spot de coolste kunstwerken, de meest gave planten en dieren en zet ze op papier. Pak je verrekijker erbij en ga op zoek naar jouw lievelingsstukje/plekje in het museum. Laten we samen het museum verkennen! 

Inschrijvingen zijn geopend!

De inschrijvingen zijn nu geopend! De tekencursus kost 75 euro, voor tien tekenlessen, inclusief tekenpakket, diploma en je krijgt je mooiste tekening ingelijst mee naar huis. Kinderen van 8 t/m 12 jaar kunnen deelnemen aan de lessen. Voor meer informatie, data en inschrijven, bezoek de Activiteitenpagina op onze website.

Inspiratie opdoen tijdens een tekenles (foto Imke Geertman-Meeusen)
Tekenles in De Wieger (foto door Isa van Berlo)

Nieuwsbrief ontvangen?

Update form

Contactgegevens

De Wieger
Oude Liesselseweg 29
5751 WN Deurne
0493 32 29 30
info@dewieger.nl

Openingstijden

Open
Dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tweede Kerstdag, Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Hemelvaartsdag.
Gesloten
Maandag.
Nieuwjaarsdag, Carnavalszondag- en dinsdag, Koningsdag, 24 december, Eerste Kerstdag, Oudjaarsdag.
Copyright © 2024 De Wieger
Met ❤ gemaakt door Loeihard!