Tekenlessen in De Wieger gaan weer starten

In februari 2022 gaan de tekenlessen in De Wieger weer van start! Vanaf woensdag 9 en vrijdag 11 februari is het Kinderatelier weer geopend. Kinderen van 8 t/m 12 jaar kunnen zich inschrijven voor de tekenlessen: er zijn nog plekken beschikbaar.

Inhoud basis tekencursus
Onder begeleiding van tekendocenten Pim Luijckx, Imke Meeusen en Hilde van der Zanden leren de kinderen alles over de basis van tekenen. In de cursus leren de kinderen vooral dat heel goed kijken belangrijk is bij het maken van een tekening; dat is de basis. Verder leren de kinderen over licht en schaduw, diepte, verschillende materialen en hoe je deze materialen kunt gebruiken. Iedereen krijgt een eigen tekenpakket en de cursus wordt afgesloten met een ingelijste favoriete tekening en een diploma. In februari zullen er twee basiscursussen en twee vervolgcursussen starten. De kinderen uit de vervolgcursus volgden vorig jaar al de basiscursus en gaan nu verder leren.

Inschrijven
Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor de tekenlessen. De tekencursus kost 75 euro, voor tien tekenlessen, inclusief tekenpakket, diploma en je krijgt je mooiste tekening ingelijst mee naar huis. Alle data, tijden en meer informatie over de cursus is te vinden op www.dewieger.nl/educatie.

Nieuwsbrief ontvangen?

Update form

Contactgegevens

De Wieger
Oude Liesselseweg 29
5751 WN Deurne
0493 32 29 30
info@dewieger.nl

Openingstijden

Open
Dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tweede Kerstdag, Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Hemelvaartsdag.
Gesloten
Maandag.
Nieuwjaarsdag, Carnavalszondag- en dinsdag, Koningsdag, 24 december, Eerste Kerstdag, Oudjaarsdag.
Copyright © 2024 De Wieger
Met ❤ gemaakt door Loeihard!