Plannen genoeg, maar handen te kort

Naast de activiteiten die jullie van ons gewend zijn, willen we dit jaar nieuwe plannen tot uitvoer brengen om nog meer bezoekers naar De Wieger te trekken. We hebben al een flink aantal ideeën. Zo willen we het bezoek voor groepen en bedrijven aantrekkelijker maken met onze rondleidingen. Hetzelfde geldt voor de vriendenverenigingen van andere musea of en voor onze eigen trouwe groep vrienden! En wat te denken van rondleidingen door de vernieuwde museumtuin? Of de inwoners van Deurnese wijken en kerkdorpen actiever betrekken? Een kunstmarkt in het museum? Een muzikale dag over Het Dorp of kennismaking met Hendrikje! Een cursus of workshop in het Groot Atelier!

Plannen genoeg, maar... handen te kort. Wie heeft zin en tijd om op vrijwillige basis mee te werken aan de uitvoering van een deel van deze plannen? We gaan uit van een werkbelasting tussen de 2 en 4 uur per week. Je werkt in een prettige en sfeervolle omgeving, samen met een medewerker of vrijwilliger van De Wieger. Dat is wel zo gezellig en geeft de mogelijkheid samen te sparren. Heb je interesse of belangstelling? Wacht niet lang en bel 0493 322930 of stuur een bericht naar info@dewieger.nl. Leuk om van je te horen of lezen!

Medicus Pictor - Hendrik Wiegersma - 1957
In De Wieger staat het buitengewone verhaal van Hendrik Wiegersma (1891-1969) centraal: een huisarts met een markante persoonlijkheid, die zich ontwikkelde tot een van de belangrijkste expressionistische schilders van Nederland. In zijn monumentale huis in Deurne –nu museum De Wieger –had hij regelmatig kunstenaars als Otto van Rees, Adya Dutilh, Ossip Zadkine, Valentine Prax, Moïssey Kogan, Joep Nicolas, Piet en Matthieu Wiegman en Toon Kelder op bezoek.

Nieuwsbrief ontvangen?

Update form

Contactgegevens

De Wieger
Oude Liesselseweg 29
5751 WN Deurne
0493 32 29 30
info@dewieger.nl

Openingstijden

Open
Dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tweede Kerstdag, Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Hemelvaartsdag.
Gesloten
Maandag.
Nieuwjaarsdag, Carnavalszondag- en dinsdag, Koningsdag, 24 december, Eerste Kerstdag, Oudjaarsdag.
Copyright © 2024 De Wieger
Met ❤ gemaakt door Loeihard!