Nieuwe serie Kunstcafés in De Wieger

 width=

Op donderdag 23 september opent Gijs Kuijpers als eerste gast een nieuwe serie Kunstcafés. Vanaf nu vier keer per jaar georganiseerd vanuit De Wieger Deurne. Steeds een aansprekende gast op het gebied van kunst en cultuur, jong talentvol of juist met een brok ervaring en vaak met een directe band met Deurne of omgeving. De gasten verzorgen een presentatie en gaan in gesprek met de bezoekers.

Gijs Kuijpers heeft een atelier “Studio Eigengijs” in Milheeze en als vormgever/ontwerper is hij gespecialiseerd in meubels. Hij stond in 2018 op de Salone del Mobile in Milaan met een opvallende kast, waarmee hij in binnen- en buitenland heeft gescoord. Ook in september 2021 staat hij op deze internationale designbeurs. Gijs werkt vaak samen met kunstenaar Jordie Rovers en stond met hem al drie keer in de Dutch Design Week in Eindhoven. Gijs werkt als zelfstandige en zoekt vaak de samenwerking met andere kunstenaars en ontwerpers. Opgeleid als meubelmaker ontwikkelde Gijs zich tot interieur designer. In alles laat hij zien ook ondernemer te zijn. Hij zal op het Kunstcafé ook werk laten zien.

Iedereen is welkom in het Kunstcafé. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 5 en reserveren kan alleen via de Agenda op de website van De Wieger. Aanvang 20.00 uur in het Groot Atelier. In september kunnen er mogelijk nog corona regels gelden. Deze worden tijdig bekend gemaakt. In dat geval houdt De Wieger de mogelijkheid open het Kunstcafé op het buitenterras plaats te laten vinden. Vooralsnog maximaal 30 beschikbare plaatsen. Dit aantal wordt aangepast, als de voorschriften dat toelaten.

Nieuwsbrief ontvangen?

Update form

Contactgegevens

De Wieger
Oude Liesselseweg 29
5751 WN Deurne
0493 32 29 30
info@dewieger.nl

Openingstijden

Open
Dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tweede Kerstdag, Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Hemelvaartsdag.
Gesloten
Maandag.
Nieuwjaarsdag, Carnavalszondag- en dinsdag, Koningsdag, 24 december, Eerste Kerstdag, Oudjaarsdag.
Copyright © 2024 De Wieger
Met ❤ gemaakt door Loeihard!