Mantraconcert in De Wieger

Samen zingen met Carla Ham

Op woensdag 9 november 2022 kunt u in De Wieger een mantraconcert bijwonen. Carla Ham geeft een concert in het Groot Atelier. Het publiek kan luisteren en meezingen.

De mantra’s die worden gezongen zijn in het mystieke Sanskriet. De teksten zijn mee te lezen. Iedere mantra wordt geïntroduceerd met uitleg en bijbehorende verhalen over het kleurrijke hindoeïstische godendom. De melodieën zijn westers, sereen en melodieus.
Carla Ham biedt met haar krachtige warme stem een stevige basis van ruimte en vertrouwen. Opvallend is dat vanzelf harmonie ontstaat. Hierin komt de geest tot rust en stel je je open voor inspiratie en de diepe wijsheid in jezelf.
Zo’n 20 jaar geleden raakt Carla Ham geïnspireerd door mantra's en is zich daar in gaan verdiepen. Voordat zij een mantra met een groep zingt, heeft zij deze geruime tijd bestudeerd en doorgrond. Daarbij gevoed door de verbinding tussen de oosterse en westerse spiritualiteit in stille retraite. Een concert is een unieke gelegenheid om kennis te maken met mantra zang.

Het mantraconcert op 9 november is van 20.00 tot 22.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur. Entree 10 euro. Reserveren via activiteiten op de website van De Wieger.

Mantra's zingen in De Wieger op 9 november 2022

Nieuwsbrief ontvangen?

Update form

Contactgegevens

De Wieger
Oude Liesselseweg 29
5751 WN Deurne
0493 32 29 30
info@dewieger.nl

Openingstijden

Open
Dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tweede Kerstdag, Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Hemelvaartsdag.
Gesloten
Maandag.
Nieuwjaarsdag, Carnavalszondag- en dinsdag, Koningsdag, 24 december, Eerste Kerstdag, Oudjaarsdag.
Copyright © 2024 De Wieger
Met ❤ gemaakt door Loeihard!