Jongleren, balanceren en picknicken in de museumtuin

 width=

De museumtuin van De Wieger is deze zomer het toneel van diverse activiteiten. Naast muziek en kindervoorstellingen voor jonge kinderen kunnen kinderen vanaf groep 6 een workshop jongleren en balanceren volgen. En iedereen kan terecht om te picknicken op het terras of in de tuin.

Rinus Pecht en Hebbes
Leden van de jongleergroep Hebbes verzorgen workshops jongleren en balanceren. Onder leiding van ploegbaas Rinus Pecht leer je op woensdagmiddag 28 juli of 11 augustus circustechnieken. Deelnemers maken kennis met het jongleren met doekjes, ballen, ringen, kegels, tandenborstels, bordjes of diabolo’s. Er kan worden gebalanceerd op stelten, rola bola’s, een hele grote bal, enz.. Zo ontstaat een circussfeer met een parachute als tent en met een echt pistezeil. Per workshop kunnen maximaal 20 leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8 van basisscholen deelnemen. Reserveren via de website van het museum.

Picknickkist
De Wieger opent tijdens openingstijden haar tuin voor iedereen die een paar uur lekker wil eten en drinken in de buitenlucht. De museumtuin aan de Oude Liesselseweg 29 is Deurne is omgeven door fraaie hoge bomen en groot genoeg om anderhalve meter afstand te houden. U kunt uw eigen gevuld picknickmandje meenemen. Er zijn ook bankjes en stoelen beschikbaar. Voor 2 euro per persoon kunt u vooraf een tuinticket reserveren op www.dewieger.nl. Voor een bezichtiging van de exposities kunt u op dezelfde manier een toegangsbewijs voor het museum reserveren.
U kunt ook een picknickkist bestellen op de website van Baroef via www.baroef.nl/thuis/. De picknickkist staat tijdens openingstijden op de gereserveerde tijd bij De Wieger voor u klaar.

Nieuwsbrief ontvangen?

Update form

Contactgegevens

De Wieger
Oude Liesselseweg 29
5751 WN Deurne
0493 32 29 30
info@dewieger.nl

Openingstijden

Open
Dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tweede Kerstdag, Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Hemelvaartsdag.
Gesloten
Maandag.
Nieuwjaarsdag, Carnavalszondag- en dinsdag, Koningsdag, 24 december, Eerste Kerstdag, Oudjaarsdag.
Copyright © 2024 De Wieger
Met ❤ gemaakt door Loeihard!