Gratis tweede kaartje met Brabants Boek Present

Dit jaar wordt het Brabants Boek Present voor de vijfde keer uitgebracht, waarmee het eerste lustrum wordt gevierd. Het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant en literair productiehuis Tilt bouwen met dit present verder aan een literaire traditie in de provincie.

Sinds 2019 krijgt elk jaar een Brabantse literaire topauteur de opdracht een novelle te schrijven. De Veghelse Forugh Karimi, die in 2022 succesvol debuteerde met De Moeders van Mahipar, schreef voor deze lustrumeditie de novelle Nargis. Wil je meer lezen over Forugh en de novelle? Dat kan op deze pagina.

Het Brabants Boek Present wordt van 2 t/m 10 september cadeau gedaan aan de bezoekers van boekhandels in Noord-Brabant bij besteding van minimaal €15,-. Een lijst van alle deelnemende boekhandels vind je hier.

Jubileumextraatje: museumactie
Om deze jubileumeditie van het Brabants Boek Present te vieren is er dit jaar niet alleen een gratis novelle, maar krijg je op vertoon van Nargis ook nog eens je tweede toegangskaartje cadeau bij 10 Brabantse kunstmusea, waaronder De Wieger! De actie loopt van 2 september t/m 31 december 2023.

Nieuwsbrief ontvangen?

Update form

Contactgegevens

De Wieger
Oude Liesselseweg 29
5751 WN Deurne
0493 32 29 30
info@dewieger.nl

Openingstijden

Open
Dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tweede Kerstdag, Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Hemelvaartsdag.
Gesloten
Maandag.
Nieuwjaarsdag, Carnavalszondag- en dinsdag, Koningsdag, 24 december, Eerste Kerstdag, Oudjaarsdag.
Copyright © 2024 De Wieger
Met ❤ gemaakt door Loeihard!