GENIET VAN DE ZOMER IN DE TUIN VAN DE WIEGER!

Deze zomer is het goed toeven in de museumtuin. Rustig zitten in de schaduw van ‘de hoge bomen’, even een kop koffie drinken of zomaar een beetje rondwandelen. Voor wie wat meer reuring wil: De Wieger organiseert verschillende tuinconcerten, workshops voor jong en oud en biedt een speciale Tuinpad Tour aan. Bovendien is de tuin gratis toegankelijk op een aantal vrijdagen in juli, augustus en september. Neem gezellig je vrienden of familie mee en ontdek al het moois dat de tuin van De Wieger te bieden heeft.

Museumtuin gratis toegankelijk
Op vrijdag 12 juli, 26 juli, 9 augustus, 23 augustus, 6 september en 20 september is de tuin van De Wieger tussen 12.00 en 17.00 uur gratis toegankelijk. Struin door de tuin en geniet van een lekker kopje koffie of thee op het terras! Wie weet spot je bijzondere bezoekers als vogels, hommels, bijen, konijntjes of de knuffelige kat uit de buurt! Als tuinbezoekers ook de tentoonstellingen binnen in het museum willen bekijken, dan geldt het reguliere entreetarief.

Zelf creatief aan de slag
Zin om creatief aan de slag te gaan? Doe dan mee aan één van de workshops die plaatsvinden in de tuin. In de familieworkshop ‘Tuinsafari’ bijvoorbeeld ga je met een vergrootglas, potlood en een schatkaart samen op zoek naar spannende planten, gekke kunstwerken en kriebelige dieren die in de fantastische tuin van De Wieger te vinden zijn! Of laat je fantasie de vrije loop en teken je eigen tuinpad in de familieworkshop ‘Tuinpad van je dromen’. Voor 16 jaar en ouder is er de workshop ‘Printje Plantje’ waarin je met de druktechniek linosnede aan de slag gaan om jouw favoriete plant of bloem uit de museumtuin om te toveren tot een stempel waarmee je je eigen tas bedrukt. Heel leuk en handig om mee te nemen naar het strand bijvoorbeeld!

Geniet van muziek
Meer interesse in een zonnige middag vol muziek? Kom dan naar één van de tuinconcerten. Laat je verrassen door het duo Blending Vocals. Gewapend met hun harmonieuze stemmen en een gitaar zetten zij bekende nummers naar hun eigen hand. De charismatische zangeres Mónica Coronado en vingervlugge gipsyflamencogitarist Manito brengen de tuin in Spaanse sferen. Ze spelen zowel traditionele liederen als eigen stukken. En de dynamische Nederpopband Boven Water voert je mee met hun aanstekelijke en zelfgeschreven nummers vol beeldspraak en dubbelzinnigheden. In de tuin van De Wieger is er deze zomer voor ieder wat wils!

Klik hier voor meer informatie over al deze activiteiten en tickets.

Nieuwsbrief ontvangen?

Update form

Contactgegevens

De Wieger
Oude Liesselseweg 29
5751 WN Deurne
0493 32 29 30
info@dewieger.nl

Openingstijden

Open
Dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tweede Kerstdag, Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Hemelvaartsdag.
Gesloten
Maandag.
Nieuwjaarsdag, Carnavalszondag- en dinsdag, Koningsdag, 24 december, Eerste Kerstdag, Oudjaarsdag.
Copyright © 2024 De Wieger
Met ❤ gemaakt door Loeihard!