Film en muziek in De Wieger

Op 19 en 24 juni is in De Wieger een tweetal activiteiten te bezoeken, waarin het werk van Emelie Jegerings en Jolanda Tielens en de muziek van Pluckum te zien en te horen zijn.

Op zondag 19 juni 2022 wordt in De Wieger op twee tijdstippen, nl. om 14.00 en om 15.30 uur, in het Groot Atelier op groot scherm de film ‘In de ban van de Aa’ getoond. De première vond plaats tijdens de opening van de tentoonstelling op 22 mei jl.. De film is een prachtig document geworden, waarin de toeschouwer op reis genomen wordt langs een fascinerend landschap, een stukje Nederland waarvan je niet wist dat het bestond. Kunstenaars Emelie Jegerings en Jolanda Tielens zijn de hele middag aanwezig om vragen te beantwoorden, te vertellen over hoe ze werken, waarom ze dit project zijn gaan doen, hun ervaringen en wat ze gezien hebben. Voor deze activiteit gelden de normale toegangsprijzen voor het museum.

Vijf dagen later is er op vrijdag 24 juni een Open Podium met Pluckum. Pluckum staat voor meerstemmige samenzang met akoestische begeleiding. De groep brengt traditionele en moderne melodieën waaraan ze een eigen draai hebben gegeven. Het afwisselende repertoire bevat veel covers uit het Folk, Americana en traditionals genre; mooie en veelal bekende liedjes verpakt in een nieuw jasje. Pluckum bestaat uit Nan Cooijmans: zang en accordeon, Marleen Mensink: zang, fluit, ukelele en percussie en Leo van Rijt: gitaar mondharmonica en zang. Aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur). Entree 5 euro inclusief koffie/thee. Reserveren is nodig en kan via de website van De Wieger.

Nieuwsbrief ontvangen?

Update form

Contactgegevens

De Wieger
Oude Liesselseweg 29
5751 WN Deurne
0493 32 29 30
info@dewieger.nl

Openingstijden

Open
Dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tweede Kerstdag, Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Hemelvaartsdag.
Gesloten
Maandag.
Nieuwjaarsdag, Carnavalszondag- en dinsdag, Koningsdag, 24 december, Eerste Kerstdag, Oudjaarsdag.
Copyright © 2024 De Wieger
Met ❤ gemaakt door Loeihard!