Open Podium met Isa & Friends - zondag 7 juli 2024

Isa & Friends 2.0

Na het succesvolle optreden in de Ateliers van De Wieger vorig jaar, kijken we uit naar de terugkeer van Isa & Friends (met een nieuwe setlijst en nieuwe Friends), dit keer in de sfeervolle omgeving van de museumtuin!

Isa van de Kerkhof, een 17-jarig zangtalent uit Deurne en student aan de MBO Theaterschool Brabant in Tilburg, schittert als een ster in de wereld van podiumkunsten. Met een indrukwekkende lijst van (hoofd)rollen bij dans/musical-school Mylagro Deurne, diverse gastoptredens bij gerenommeerde Deurnese bands, en niet te vergeten het uitverkochte en succesvolle optreden bij De Wieger op 22 september 2023, heeft zij al vele mensen laten genieten van haar zangkunsten.

Het podium is voor Isa een tweede thuis, waar haar talent tot volle bloei komt en waar ze haar publiek betovert en verrast. Daarom grijpt ze de kans om meer podiumervaring op te doen met beide handen aan, en laat dit graag zien tijdens het Open Podium in De Wieger.

Isa doet dit echter niet alleen; ze is in gezelschap van haar "FRIENDS". Van medestudenten tot doorgewinterde veteranen in het vak, vormen zij samen een hechte groep die de middag vult met een afwisselende mix van theatermuziek, soul, disco en pop. Het belooft een muzikale reis te worden waar elke noot een verhaal vertelt en elke melodie een emotie oproept. Mis deze betoverende middag niet, waar talent en vriendschap samenkomen op het podium van De Wieger!

Isa and Friends

Open Podium met Isa en Friends
Zondag 7 juli 2024
Van 14.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 13.45 uur)
Locatie: Tuin van De Wieger
Entree 5 euro
Reserveer hier je plek!

Nieuwsbrief ontvangen?

Update form

Contactgegevens

De Wieger
Oude Liesselseweg 29
5751 WN Deurne
0493 32 29 30
info@dewieger.nl

Openingstijden

Open
Dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tweede Kerstdag, Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Hemelvaartsdag.
Gesloten
Maandag.
Nieuwjaarsdag, Carnavalszondag- en dinsdag, Koningsdag, 24 december, Eerste Kerstdag, Oudjaarsdag.
Copyright © 2024 De Wieger
Met ❤ gemaakt door Loeihard!