Café De Wieger met schrijver Ad van Hout - donderdag 12 september 2024

Op donderdagavond 12 september is schrijver Ad van Hout te gast bij Café De Wieger. Nelly van Rijt, oud-hoofdredacteur van het Weekblad voor Deurne, gaat met hem in gesprek over zijn nieuwste boek Vertel me Alles.

Vertel me Alles is alweer de vijfde roman van de in Deurne opgegroeide schrijver Ad van Hout (1951). In 2022 presenteerde hij bij De Wieger zijn voorlaatste roman De Zwaaikom die voor een groot deel gesitueerd is in de Peel.

Vertel me Alles laat zich lezen als een thriller, maar is ook een indringend verhaal over sociale ongelijkheid, terugverlangen naar de tijd die eens was en de confrontatie met het menselijk tekort.

Over Vertel me Alles
Harrie en Suus. In hun studententijd hadden ze een paar maanden verkering. Hij een linkse activist, zij een enthousiast lid van het corps. Vijftig jaar later komen ze elkaar bij toeval tegen. Een dag later wordt Harrie geschept door een auto en belandt in het ziekenhuis. Omdat hij ‘niemand anders heeft’, biedt Suus aan dat hij bij haar thuis kan revalideren. Alle tijd dus om herinneringen op te halen aan toen, maar ook om elkaar te vertellen wat het leven hen daarna gebracht heeft. Dan belt de politie aan: er zijn aanwijzingen dat Harrie bewust omvergereden is, een getuige spreekt zelfs van een regelrechte aanslag. Wie wilde Harrie uit de weg ruimen en waarom?

Café De Wieger met Ad van Hout
Donderdag 12 september 2024
Aanvang 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur)
Locatie: Groot Atelier De Wieger
Entree 5 euro
Reserveren is nodig en kan hier.

Nieuwsbrief ontvangen?

Update form

Contactgegevens

De Wieger
Oude Liesselseweg 29
5751 WN Deurne
0493 32 29 30
info@dewieger.nl

Openingstijden

Open
Dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tweede Kerstdag, Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Hemelvaartsdag.
Gesloten
Maandag.
Nieuwjaarsdag, Carnavalszondag- en dinsdag, Koningsdag, 24 december, Eerste Kerstdag, Oudjaarsdag.
Copyright © 2024 De Wieger
Met ❤ gemaakt door Loeihard!