Aanvraag Rondleiding

Super leuk dat u interesse heeft in een rondleiding op maat in museum De Wieger! Wij ontvangen u heel graag en kijken ernaar uit om u een rondleiding te mogen geven door ons museum. Wij willen u vragen om onderstaand formulier in te vullen, zodat wij uw rondleiding zo goed mogelijk kunnen voorbereiden.

Groepsformulier

Contact


Datum & Tijd

Het is mogelijk om een rondleiding te reserveren van dinsdag t/m vrijdag. U kunt een rondleiding reserveren tijdens de openingstijden van het museum, tussen 12.00 en 17.00 uur'

Als er een huwelijk gepland staat op de door u gewenste datum is een rondleiding helaas niet mogelijk, aangezien de Ateliers dan niet toegankelijk zijn voor publiek. In dit geval wordt er contact met u opgenomen over een alternatieve datum.


Over de groep

Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen aan een rondleiding, bij meer personen wordt de groep opgesplitst en is een tweede gids nodig. De kosten voor een rondleiding bedragen 75 euro (per gids) + entree (Entree voor museumkaarthouders is gratis, reguliere entree voor volwassenen is 9 euro)


Koffie, Thee, Gebak

Een kopje koffie/thee is inbegrepen bij de prijs van de rondleiding.


Betaalwijze

BETAALWIJZE

Wat heeft uw voorkeur met betreffing tot de betaling? U kunt bij ons pinnen of contant betalen aan de kassa, maar het is ook geen enkel probleem om u achteraf een factuur te sturen


Nieuwsbrief ontvangen?

Update form

Contactgegevens

De Wieger
Oude Liesselseweg 29
5751 WN Deurne
0493 32 29 30
info@dewieger.nl

Openingstijden

Open
Dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tweede Kerstdag, Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Hemelvaartsdag.
Gesloten
Maandag.
Nieuwjaarsdag, Carnavalszondag- en dinsdag, Koningsdag, 24 december, Eerste Kerstdag, Oudjaarsdag.
Copyright © 2024 De Wieger
Met ❤ gemaakt door Loeihard!