De Wieger zoekt jou!

De Wieger, gevestigd aan de Oude Liesselseweg in Deurne, is een levendige plek waar tentoonstellingen worden georganiseerd en (podium)activiteiten plaatsvinden. De Wieger werkt met een klein team van vaste krachten en een grote pool van vrijwilligers. Voor het museum zoeken we vrijwillige baliemedewerkers met affiniteit voor kunst voor doordeweeks.

Wat vragen we en wat bieden we:

Als baliemedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Zij kopen bij jou hun toegangsbewijs (als dat nog niet online gebeurd is) en krijgen desgewenst extra informatie. Ook serveer je koffie en thee als bezoekers daar behoefte aan hebben.

Heb je zin en tijd om in ons museum te werken, dan horen wij dat graag! Het betreft een functie op vaste tijden op dinsdag, woensdag, donderdag en/of vrijdag (gemiddeld vier middagen van 12.00 tot 17.00 uur in de maand).

Je komt terecht in een leuke groep vrijwilligers en medewerkers van allerlei leeftijden. Je mag deelnemen aan rondleidingen door nieuwe tentoonstellingen speciaal voor vrijwilligers. En je kunt tijdens je baliedienst gebruikmaken van onze koffie- en theefaciliteiten.

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met ons via info@dewieger.nl. We hopen van je te horen!

De Wieger zoekt jou

Nieuwsbrief ontvangen?

Update form

Contactgegevens

De Wieger
Oude Liesselseweg 29
5751 WN Deurne
0493 32 29 30
info@dewieger.nl

Openingstijden

Open
Dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tweede Kerstdag, Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Hemelvaartsdag.
Gesloten
Maandag.
Nieuwjaarsdag, Carnavalszondag- en dinsdag, Koningsdag, 24 december, Eerste Kerstdag, Oudjaarsdag.
Copyright © 2024 De Wieger
Met ❤ gemaakt door Loeihard!