Taxatiedag bij De Wieger - zondag 1 oktober 2023

Wegens eerder succes vindt op zondag 1 oktober weer een taxatiedag van Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen plaats in Museum De Wieger in Deurne.

Altijd al willen weten wat het verhaal is achter het schilderij van oma dat al jaren op zolder ligt? Of het oude servies van een tante: verkopen of bewaren? Of die prachtige juwelen? De antwoorden op deze en andere vragen kunt u krijgen bij het Kunst & Curiosa evenement van Art Dumay in Museum De Wieger op zondag 1 oktober van 11.00 tot 17.00 uur. De entree voor de taxatie bedraagt drie euro per persoon en gaat naar De Wieger. Het museum kan dit bedrag aanwenden voor een aankoop of restauratie van werk uit de collectie.

Tijdens het Kunst & Curiosa evenement zijn drie taxateurs van Kunsthandel Art Dumay ter plekke die uw meegenomen kunst, antiek en juwelen, waaronder schilderijen en tekeningen, maar ook boeken, porselein en ander kleingoed bekijken. Zij geven informatie over de geschiedenis van het object en ook over de waarde.

Om de wachtrijen te beperken mag u maximaal drie objecten ter beoordeling inbrengen. Belangstellenden kunnen zich tot 15.00 uur melden bij De Wieger.

Van schilderijen, tekeningen en etsen mogen ook foto’s op een tablet of iPad getoond worden. De taxateurs van Art Dumay zijn: Paul Dumay (schilderijen, tekeningen en etsen), Arne Bonsaksen (algemeen taxateur) en Idzarda Lindenbergh (juwelen).

Zondag 1 oktober 2023
Taxatiedag van 11.00 tot 17.00 uur (tot 15.00 uur kunnen belangstellenden zich melden)
Locatie: De Wieger Deurne
Entree 3 euro per persoon

Nieuwsbrief ontvangen?

Update form

Contactgegevens

De Wieger
Oude Liesselseweg 29
5751 WN Deurne
0493 32 29 30
info@dewieger.nl

Openingstijden

Open
Dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tweede Kerstdag, Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Hemelvaartsdag.
Gesloten
Maandag.
Nieuwjaarsdag, Carnavalszondag- en dinsdag, Koningsdag, 24 december, Eerste Kerstdag, Oudjaarsdag.
Copyright © 2023 De Wieger
Met ❤ gemaakt door Loeihard!