Huisconcert met STANZA - zondag 24 maart 2024

STANZA speelt GRENS in De Wieger

Stanza stond afgelopen zomer al eens in de tuin van De Wieger met hun programma Liederen van Willem Wilmink. In het nieuwe programma GRENS bezingt Stanza de grenzen van Liefde, Leed en Landschap. In de teksten hoor je de verbondenheid met de aarde, over hoe we het schip kunnen keren voordat het de wal raakt. Maar ook zijn er liederen die gaan ook over de liefde en de medemenselijkheid, waarin de zelfspot niet ontbreekt.

Aanleiding voor het nieuwe programma was het soloalbum GRENS dat bandlid Jos van Oorschot tijdens de coronapandemie schreef en opnam. De 13 Nederlandstalige nummers van GRENS werden aangevuld met liederen die Jos samen met bandlid Erik van Dijck schreef.

De muziek van STANZA is een mix van folk, pop en americana. De nummers worden in dit nieuwe liedprogramma afgewisseld met een column en enkele gedichten.

Over STANZA
Stanza werd in 2004 opgericht om de Liederen van de overleden Bram Vermeulen levend te houden. Later volgde een programma rond bekende Belgische Helden en een programma met de liedteksten van tekstdichter Willem Wilmink. STANZA bestaat uit: Jos van Oorschot (zang en gitaar), Erik van Dijck (zang, toetsen, mondharmonica en gitaar), Ruud Sempel (bas) en Kees de Wit (percussie).
Meer informatie over STANZA is te vinden op Facebook.

Huisconcert met STANZA
Zondag 24 maart 2024
Locatie: Groot Atelier van De Wieger
Aanvang 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)
Entree 12,50 euro
Reserveren is nodig en kan hier

Nieuwsbrief ontvangen?

Update form

Contactgegevens

De Wieger
Oude Liesselseweg 29
5751 WN Deurne
0493 32 29 30
info@dewieger.nl

Openingstijden

Open
Dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tweede Kerstdag, Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Hemelvaartsdag.
Gesloten
Maandag.
Nieuwjaarsdag, Carnavalszondag- en dinsdag, Koningsdag, 24 december, Eerste Kerstdag, Oudjaarsdag.
Copyright © 2024 De Wieger
Met ❤ gemaakt door Loeihard!